UniekconceptBrugge Lang

Rest-eau-café

Het Rest-eau-café van S&R Olympia heet jullie welkom. Wij bieden je een menukaart met ruime keuze: van een snelle hap tot een lekker seizoensgerecht, van een verfrissend biertje tot een heerlijke koffie met verse pannenkoeken.  Daarnaast hebben we maandelijks nieuwe maandsuggesties, en elke weekdag een andere lunch. Klik hier om te zien wat er deze week op het menu staat!

Kom lekker met je familie tafelen of bekom even met van je sportieve inspanning met vrienden in onze comfortabele loungezetels. Dankzij een gezellig kinderhoekje ben je ook verzekerd van een bezigheid voor de kinderen.

Onze bar is zo opgesteld dat we je ook op het zwemmersterras, binnen én buiten, vlot kunnen voorzien van een snelle hap of een frisdrankje!

Maak nu ook gebruik van de werktafel in ons Rest-eau-Café: gratis wifi en een tijdens de week bijzonder rustige omgeving.

Mooi weer? Geniet van ons zuidgericht terras, terwijl je de kinderen ziet stoeien in de kleurrijke buitenspeeltuin of zelf een spelletje pétanque speelt.

Ook voor tal van feesten en evenementen kan je bij Rest-eau-café terecht: van communiefeest tot heuse poolparty!

Ervaar de aangename sfeer van het Rest-eau-café, een unieke brasserie met net dat tikkeltje meer.

En last but not least, je parkeert gratis!